دو شنبه 20 مهر 1405
تاریخ ایجاد: جمعه 11 ابان 1403   تاریخ بروزرسانی: جمعه 11 ابان 1403   

به کزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان، هر ساله آخرین یافته‌های علم‌سنجی برگرفته از منابع و مراجع معتبر مختلف را تحلیل و گزارش می کند.

 

دکتر عابدین ایرانپور افزود: یکی از این گزارش‌ها، بر پایه آخرین یافته‌های پروژه مشترک الزویر (Scopus) و گروهی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد که به فهرست دانشگاه استنفورد معروف شده است، انجام می‌شود.

 

وی گفت: این گزارش در چند سال اخیر، با تحلیل داده‌های پایگاه اسکوپوس بر اساس روش‌ خاصی، اقدام به شناسایی و ارائه فهرستی از پژوهشگران پراستناد برتر جهان در یک پایگاه اطلاعاتی کرده‌ است.

 

ایرانپور افزود: تازه‌ترین به‌روزرسانی این پایگاه در مهر ماه ۱۴۰۳ (سپتامبر۲۰۲۴) منتشر شده است که نام 2 نفر از پژوهشگران مرکز تحقیقات لیشمانیوز آقای دکتر محمد رضا افلاطونیان و آقای دکتر علیرضا کیهانی نیز در این فهرست اعلام شده است.

 

وی بیان کرد: این فهرست، عملکرد استنادی نویسندگان را به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده از آنان در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی تحلیل کرده و بر این اساس، نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند معرفی کرده است.